Penibil. Rusine CET si OTL

joi, 9 februarie 2012 0 comment
Serviciu public eficient in Municipiul Oradea: Electrica
Un punct termic blochează căldura în toată Oradea! Bebelușii de la Maternitate ingheata de frig, cursuri suspendate și ore scurtate...mai rau ca pe vremea lui Ceausescu!

Deși, la ora 12:30, dispecerul de serviciu de la Direcția de termoficare din cadrul Electrocentrale Oradea a declarat pentru bihorstiri.ro că remedierea avariei s-a încheiat și că urmează, în câteva ore, ca instalațiile să fie reumplute, chestiunea e revoltătoare: o problemă la un punct termic orădean poate lăsa tot orașul fără înălzire pe un ger de -18 grade Celsius.
Încă de la începutul sezonului de încălzire 2011/2012, zeci de întreruperi în furnizarea agentului termic au tot fost anunțate, de multe ori clienții CET fiind nevoiți să rabde frig, ba din cauza Magistralei 1, ba din alte motive. Cu simple scuze din partea furnizorului, dar cu aceleași facturi mărite. Și care nu au fost diminuate nici atunci când 10 – 15 zile pe lună nu s-a putut beneficia de căldură în calorifere (vezi luna noiembrie 2011, spre exemplu).
Joi, 9 februarie, copiii din școlile și grădinițele Municipiului Oradea (cel puțin în zonele Rogerius, centru și Nufărul) au stat ca în peșteră din cauza avariei care a afectat orașul și comuna Sânmartin. Evident, conducerile unităților de învățământ nu au putut decide trimiterea acasă a elevilor (mai ales în cazul celor mici) și a preșcolarilor, deoarece majoritatea nu aveau cu cine sta acasă înainte de prânz.
Conform ultimelor date, teoretic, ar urma ca în câteva ore caloriferele orădenilor racordați la sistemul centralizat de încălzire să fie din nou calde, iar de la robinete să curgă și apă caldă menajeră. Deocamdată, presa nu a primit, însă, niciun document oficia/scris pe această temă, așa că nu rămâne decât să sperăm că avaria a fost într-adevăr rezolvată.

Inca un serviciu public eficient in Municipiul Oradea: OTL

Afara -12 grade, in tramvai -12 grade. Azi am inghetat de frig, cum isi permit ca la -12 grade sa nu dea caldura in tramvaie, platim 4 lei pe bilet si inghetam de frig, isi bat joc de noi. Sunt sigur ca nu va trece mult timp si iar va scumpi preturile la bilete si abonamente, dar pana cand? Eu m-am saturat de aceste monopoluri si de serviciile lor jalnice!
 

©Copyright 2011 Prin Oradea | TNB