CF Academic isi cauta Sponsor Oficial

luni, 6 februarie 2012 0 comment
Pentru cei care nu stiu Centrul de Fotbal Academic s-a nascut in 2008 din dorinta de a ajuta copiii sa practice acest sport. Noi cladim in primul rand caractere considerand aceasta calitate mai importanta decat multe calitati sportive. Credem ca fotbalul nostru sufera din lipsa acestei calitati inaintea celorlalte. Pentru mai multe detalii, vizitati site-ul: cfacademic.ro
Constat din ce in ce mai des ca multi dintre oamenii de afaceri nu inteleg mai nimic din ceea ce se intampla in jurul lor, in societatea in care traiesc pe care cu totii o vrem sanatoasa, educata si care sa ofere indivizilor perspective si realizari.
Incerc de cativa ani sa conving oamenii ca fotbalul nu inseamna Becali, Mitica, Nasu si asa mai departe, ci fotbalul inseamna educatie, sanatate, cultura si posibilitati… asta inseamna pentru copiii nostri. Incerc sa educ copiii, dupa cum puteti vedea si pe site, si sa-i conving ca se poate sa schimbam impreuna conceptia multora despre fotbal. Conceptie datorita careia unii parinti nu-si mai lasa copiii la fotbal, care nu vad un viitor prea roz al sportului si in special al fotbalului. Desigur sunt si cei cu lipsuri materiale, parinti care se straduiesc in fiecare zi sa puna ceva pe masa pentru copii lor. Sa spunem lucrurilor pe nume: sunt oameni saraci!
Sunt multi insa sunt multi si talentati, iar saracia nu ar trebui sa stea in calea unui talent care de cele mai multe ori inseamna totul pentru acesti copii.
Tricoul nostru este gol si asteapta sigla voastra, a celor care va pasa de copiii de azi si societatea de maine. Locul de Sponsor Oficial este liber oricarei companii care doreste sa se implice in proiectul nostru.
Garantia noastra e ca vom purta cu mandrie tricourile la fiecare meci, in drumul spre victorie!


Mihai Bulc
 

©Copyright 2011 Prin Oradea | TNB