CSM Oradea – BC Mureş 90-80. Recital Milos Pesic!

vineri, 10 februarie 2012 0 comment
CSM Oradea s-a distrat literalmente cu Mureşul Tg. Mureş în Divizia A de baschet masculin. Orădenii s-au impus cu scorul de 90-80 dar scorul nu reflectă diferenţa clară de pe teren în favoarea orădenilor.
Get Adobe Flash player
CSM a luat taurul de coarne încă din debut şi nu a lăsat nicio speranţă oaspeţilor care s-au văzut conduşi pe tabelă cu un neverosimil 14-1 după cinci minute de joc! Era clar şi pentru afoni cine este vioara întâi.
Cu un Pesic în zi de graţie, absolut fenomenal, cu un „vocabular” perfect în limbajul baschetbalistic de sub panou, Pesici a reuşit 35 de puncte. 11 dintre acestea din 13 încercări de 2 puncte şi 3 din 3 de la trei puncte care se adaugă 4 libere transformate din 5. Un procentaj de-a dreptul incredibil pentru sârbul căruia sala orădeană, cu 1.600 de suflete în tribune, i-a scandat numele. Singurele greşeli ale lui Pesici au fost două pase către coechipieri una dintre ele atingând plasa de la coş. Au fost singurele excepţii pentru un jucător care a evoluat ireproşabil. Foarte bun de asemenea jocul prestat de celălalt Milo, Markovic, mereu sigur şi de asemenea cu un procentaj apreciabil. Sub procentajul obişnuit s-a situat Lupusavei, cu 36 % reuşite de la trei puncte însă „Mister 3 points” înscriind însă atunci când era nevoie, în momentul când oaspeţii s-au apropiat la nouă sau zece puncte (51-41 în minutul 23). Chiar şi aşa Silviu a adunat 17 puncte în meciul de joi seara. Topchov a fost iarăşi numărul 1 sub panou ridiculizându-l pe Virgil Stănescu în multe momente. Oradea a dominat Mureşul la absolut toate capitolele.

Sursa text: bihorstiri.ro
 

©Copyright 2011 Prin Oradea | TNB