Cupa 1 Decembrie la Fotbal in comuna Sanmartin

vineri, 18 noiembrie 2011 1 comment
Va invitam sa ne fiti alaturi la un eveniment dedicat fotbalului si copiilor, organizat de catre Centrul de Fotbal Academic  in parteneriat cu Scoala din Sanmartin. Evenimentul va avea loc pe data de 1 Decembrie in sala de sport a Scolii Generale din Sanmartin incepand cu ora 9.00.
In cadrul evenimentului Cupa 1 Decembrie vor participa atat copiii scolii din comuna Sanmartin cat si din comunele invecinate, impartite in doua grupe a cate patru echipe.
La finalul competitiei copii se vor putea bucura de multe surprize! Se vor oferi premii in produse (mingi de fotbal pentru jucatorii care vor da cele mai multe goluri, manusi pentru cei mai buni portari), diplome pentru toti participantii si nu in ultimul rand o cupa echipei castigatoare. Anticipam  ca acest eveniment va fi o competitie placuta, cu Fair Play, dar si un fotbal jucat cu dorinta de a castiga si de a fi remarcat.
Totodata jucatorii echipelor de fotbal participante la acest eveniment, vor fi atent urmariti de catre antrenorii Clubul CF Academic in vederea selectarii lor pentru a juca in cadrul Centrului de Fotbal Academic.
Suntem deasemenea interesati de parteneri pentru acest eveniment sportiv dedicat copiilor, iar pe cei interesati ii asteptam sa ne contacteze…
fie prin email: contact@cfacademic.ro
sau telefon: 0744.858-425.
Intre timp va invitam sa ne vizitati site-ul oficial pentru a va face o parere despre activitatile clubului nostru si implicarea noastra in educatia copiilor nostri.
Va asteptam cu drag!

1 comment :

 

©Copyright 2011 Prin Oradea | TNB