CSM Oradea va juca pentru Vladut

vineri, 18 noiembrie 2011 0 comment
Spectatorii sunt invitaţi la un gest de caritate la meciul CSM Oradea – BCM U Piteşti.
Conducerea echipei de baschet CSM Oradea a decis să plaseze cinci urne (una fixă şi patru mobile) la Arena „Antonio Alexe”, pentru colectarea de bani în folosul copilului Vlăduţ V., care suferă de o tumoră la mandibulă. El are nevoie urgentă de bani, circa 30.000 euro, pentru a putea fi tratat în străinătate.
„Facem un apel orădenilor pentru a fi solidari cu acest băiat. Fiecare spectator este invitat să pună în urne atât cât va putea, pentru a-l ajuta financiar. Noi vom oferi tuturor celor care vor contribui cu orice sumă calendare cu echipa noastră şi cu Vlăduţ într-un medalion. Comunitatea noastră trebuie să fie împreună nu numai la bucurii şi la victorii, cât mai ales în momentele grele. Echipa va juca în meciul cu Piteştiul pentru Vlăduţ”, ne-a declarat managerul echipei CSM Oradea, Şerban Sere.

Decişi să câştige

Baschetbaliştii orădeni sunt decişi să-şi continue seria victoriilor în meciul de mâine cu BCM U Piteşti, pentru a confirma evoluţiile bune din acest campionat. Chiar dacă echipa piteşteană se află la ora actuală doar pe locul 13 în clasament, antrenorul Cristian Achim îşi îndeamnă jucătorii la prudenţă.
„Vom încerca să câştigăm, pentru a avea continuitate în victorii, dar Piteştiul este o echipă periculoasă. Are un lot redutabil, cu mulţi jucători foarte buni şi îşi poate reveni oricând, în orice meci. Este inexplicabil startul ratat al piteştenilor din acest sezon, poate că au unele probleme, dar nu este treaba noastră. Noi trebuie să rămânem modeşti, să muncim în continuare la fel ca şi până acum şi să nu ne subestimăm adversarii, chiar dacă pornim ca favoriţi”, a afirmat Cristian Achim. Tehnicianul orădean spune că echipa noastră a atins în acest sezon un nivel de maturitate care-i permite să joace la victorie orice meci din campionatul intern, pe teren propriu sau în deplasare. „Acesta a fost obiectivul muncii noastre de peste doi ani. Am ajuns aici pas cu pas, fără mare tam-tam, fără a forţa lucrurile prea mult”, a declarat Achim.

Va fi un meci dificil

Jucătorul Milos Pesic spune că atât el cât şi colegii săi se aşteaptă la un meci dificil. „Echipa din Piteşti are un potenţial mult superior locului din clasament. Dar noi vrem să câştigăm, să dovedim că victoriile de până acum nu au fost întâmplătoare”, a afirmat Milos Pesic. Jucătorul sârb spune că se simte bine la CSM Oradea, unde traversează un moment fast al carierei sale. „Este bine la Oradea, avem o echipă bună. Pentru mine contează să joc bine, să progresez, iar aici m-am integrat bine. Nu este important să fiu eu coşgeterul echipei, ci ca echipa să câştige, să avem rezultate”, a conchis Pesic.

Sursa: bihon.ro
 

©Copyright 2011 Prin Oradea | TNB