Oradea inlantuita de garduri si de lanturi

luni, 16 iulie 2012 0 comment
Domnilor care ne conduceti orasul, va bateti joc de imaginea orasului si de cetateni acestui oras. Mizeria pe strazi urla, spatiile verzi nu sunt intretinute, cladirile din centru istoric se degradeaza si totusi se monteaza garduri inutile pe bani publici motivand ca e pentru siguranta cetateanului...Bullshit!

Oradea este inlantuita de numeroase garduri, gardulete, stalpuri de fier si lanturi, care se intind pe sute de metri. Nu a fost suficient ca au distrus malurile Crisului Repede punand bolovani si ditamai zidul de beton, acuma "inteligenti" care ne conduc s-au hotarat ca ar fi o idee geniala (de stupida) sa monteze garduri peste tot in oras, unde le tuna capu.

E superba motivatia acestora: SA PROTEJAM spatiile verzi si cetatenii si nu in ultimul rand pentru FUNCTIA ESTETICA! Deci astea ori sunt prosti, ori sunt prosti ori nu se pricep si sunt prosti. Inteligenti astia care ne conduc chiar cred ca cei care calca spatiul verde, acum vor ezita sa sara acel gard mizer pus de Primarie? Ce se intampla cu acel spatiu verde daca il calcam??? Care e functia unui spatiu verde pana la urma?

Voua vi se pare normal ca parcurile din Oradea sa fie ingradite cu gard metalic de 1,55 m? Nu va simtiti captivi, ca intr-o cutie de chibrite? Acelasi sentiment il au si animalele de la zoo.

Si mai zic inteligenti ca aceste mizerii metalice au functie estetica. Are you kidding me? Doar uitati-va la aceste bucati metalice, sunt incredibile de urate.

Iti da impresia ca vor sa-ti fure libertatea, sa te lege cu aceste lanturi.
Pana la urma e o mizerie forjata intre Primarie si firmele privilegiate... hai sa mai dam ceva de lucru la cate un sponsor electoral.

Ca o solutie la aceste mizerii metalice care s-au montat in oras si se vor monta, foarte bine se poate planta arbori, arbusti ornamentali sau gard viu, s-ar mai putea planta flori...doar suntem Capitala Verde a Romaniei, o ba? 

 

©Copyright 2011 Prin Oradea | TNB