Foto Maraton in Oradea

vineri, 29 iunie 2012 0 comment
URBAL are bucuria de a va invita la evenimentul "Foto Maraton in Oradea! Tema generală a maratonului de fotografie este “fotografie stradală şi fotografia de clădiri
Evenimentul va incepe prin prezentarea de fotografie, care va avea loc Sambata, in data de 30 Iunie, de la ora 10:00AM, la cafeneaua Moszkva. Aceasta va fi urmata de o discutie pe tema arhitecturii oradene, de la ora 12:00. Inscrierea pentru maratonul foto se va face, de asemenea, la cafeneaua Moszkva, astfel concursul va avea loc duminica, 1 iulie 2012, cu incepere de la ora 15. 30.

Desfasurarea concursului!
Cei care doresc să participe la foto-maratonul Oradiei trebuie să ajungă la locul de înscriere care este tot Moszkva Cafe. Înscrierea la concurs se face duminică, 1 iulie, în intervalul 15.30-15.55, de la ora 16 începând concursul propriu-zis.
Fiecare participant va primi o “temă de fotografie” pentru realizarea căreia are la dispoziţie o oră. La finalul acestei ore mai primeşte încă o temă, maratonul constând în 5 teme pentru fiecare dintre ele participantul având la dispoziţie o oră.
Concursul se încheie la ora 21, rezultatele sunt jurizate de către specialişti în domeniu iar câştigătorii vor primi premii.
Participarea la Oradea Photomarathon este gratuită.
 
Va rugam sa va asigurati ca nu aveti nici o poza in aparatul foto inainte de inceperea maratonului si va rugam de asemenea sa va aduceti un cablu USB sau un cititor de carduri pentru camera foto / card de memorie pentru transferarea cat mai usoara a fotografiilor pe calculatorul organizatorilor. 
 

©Copyright 2011 Prin Oradea | TNB