Tabara Sportiva Costinesti 2012 cu Ars Nova

vineri, 4 mai 2012 0 comment
Academia de Dans Ars Nova, in colaborare cu Asociatia Nationala de Majorete MBTA Romania si Scoala de Fitness Ars Nova organizeaza Tabara Sportiva Costinesti 2012 ce se adreseaza tuturor sportivilor, dansatorilor, majoretelor si persoanelor dornice de miscare ce doresc un concediu activ, in perioada 02-09 Iulie.

La aceasta tabara pot lua parte atat copiii cat si adultii din intreaga tara. Scopul taberei este de a promova miscarea sportiva in aer liber. Toti participantii vor practica sportul ca o parte componenta a activitatilor culturale, de formare si de petrecere a timpului liber in asa fel incat sa obtina rezultate nu doar pe plan fizic ci si educational si moral.

Programul de pregatire sportiva pentru copii cuprinde urmatoarele activitati: stagiu twirling (manuire baston majorete), stagiu balet, stagiu gimnastica, cat si pregatire fizica generala.
Programul destinat adultilor si optional pentru copii cuprinde urmatoarele activitati: Aquagym,  Zumba Fitness, Labooca (fitness dance), Kangoo Jumps, Tai Chi (gimnastica de dimineata) si Pilates.

Activitati animatie: Party-uri cat si Concursuri de vacanta pe nisip, in mare etc.

Profesori:
- pentru activitatile destinate copiilor: Teodora Lazuran (gimnastica), Svetlana Zotina (balet clasic), Maryse Budan - Franta (twirling);
- iar pentru adulti: Teodora Lazuran (zumba), Marlon Connor (labooca), Diana Sabau (kangoo jumps), Ioana Pele (pilates), Gabriela Abrudan (tai chi).

Cazarea se va face pe Litoralul Marii Negre, in Costinesti la Hotelul "Casa Duca" (www.casaduca.ro). Se intra cu cina in data de 02.07; se iese cu pranz in data de 09.07.

Costul taberei este 700 de ron si include cursurile sportive mentionate mai sus asistate de profesori de specialitate, cazare 7 nopti, 3 mese/zi, baza materiala antrenament .
Cursurile vor fi sustinute de profesori de talie internationala precum Teodora Lazuran (RO), Marlon Connor (HOL), Svetlana Zotina (RUS), Maryse Budan (FR).

Taxa de avans pentru  inscriere este de 400 lei ce va trebuie achitata pana in data de 20.05.2012, iar diferenta de 300 de lei se va plati pana in data de 10.06.2012. Se acorda o gratuitate (casa, masa, activitati) la fiecare grup de 15 persoane (15pers + 1 gratuitate). Data limita de inscriere este 20. Mai 2012. Locurile sunt limitate.

Asadar, iubitorii ai sportului, va invitam sa participati la aceasta tabara sportiva, unde intreaga echipa Ars Nova va va arata cat de usor este sa faceti sport zi de zi!
Veniti alaturi de noi si bucurati-va de concediu facand sport, si noi va garantam un concediu de vis cu multa distractie!

Pentru inscrieri si informatii suplimentare va rugam sa ne contactati:
TEODORA LAZURAN
Tel: 0721-445587
IOANA PELE
Tel: 0743 677767
e-mail: contact@arsnova.ro
 

©Copyright 2011 Prin Oradea | TNB