Eveniment cultural: Zbor deasupra unui cuib de cuci - PREMIERĂ

vineri, 23 martie 2012 0 comment
Teatrul Regina Maria are deosebita plăcere de a vă invita sâmbătă, 31 martie de la ora 19, la Sala Mare la premiera spectacolului “Zbor deasupra unui cuib de cuci”, adaptare de Dale Wasserman (după romanul lui Ken Kesey), regia artistică Marius Oltean, sceografia Oana Cernea. Cartea a fost adaptată şi pentru marele ecran, într-un film care li-a avut ca protagonist principal pe Jack Nicholson şi care a câştigat nu mai puţin de cinci premii Oscar.

Spectacolul face referire în mod constant la felul în care autorităţile încearcă să controleze individual prin metode subtile şi coercitive. Autoritatea, reprezentată aici de Sora Şefă Ratched, îşi controlează pacienţii utilizând o combinaţie de recompense şi învinuiri, care se dovedeşte a fi, pe alocuri, un instrument mai dur decât ceea ce se foloseşte în închisoare.
Din distribuţie fac parte actorii: Richard Balint, Ioana Dragoş Gajdo, Ciprian Ciuciu, Petre Ghimbăşan, Pavel Sîrghi, Sebastian Lupu, Ion Abrudan, Ion Ruscuţ, Eugen Ţugulea, Anca Sigmirean, Alina Leonte, Mihaela Gherdan, Sorin Ionescu, George Voinese, Andrian Locovei şi Alexandru Rusu.

Biletele s-au pus deja în vânzare la Agenţia teatrului, însă pot fi achiziţionate şi online, de pe site-ul www.biletmaster.ro

 

©Copyright 2011 Prin Oradea | TNB