CSM Oradea invinge dupa 6 ani la Targu-Mures

duminică, 30 octombrie 2011 0 comment
Baschetbaliştii de la CSM Oradea au câştigat meciul din deplasare cu BC Mureş, scor 86-79.
Divizionara A de baschet masculin CSM Oradea a obţinut un succes de prestigiu în meciul din deplasare cu BC Mureş, una din echipele cu mari pretenţii în actualul campionat. Victoria din „Jungla” (aşa este denumită de suporterii locali Sala Sporturilor) de la Târgu Mureş este prima pentru orădeni după nu mai puţin de şase ani. Prin acest succes, CSM Oradea a dovedit încă o dată că a atins un nivel valoric care-i permite să pună probleme şi să învingă orice echipă din campionat.
Partida de la Târgu Mureş a debutat bine pentru gazde, care şi-au adjudecat primul sfert, pe fondul aruncărilor de la distanţă reuşite de Watson şi Cooley. În sfertul secund, antrenorul Cristian Achim a schimbat sistemul de apărare şi orădenii au trecut la cârma meciului, ţinând adversarii la respect.

Dominare orădeană

CSM a preluat conducerea, având avantaj la pauză, scor 44-47. Orădenii au trecut cu bine şi peste sfertul trei, menţinându-se la conducere, scor 59-63. Echipa noastră a prestat un joc foarte bun în apărare, unde a reuşit să anihileze jucătorii de bază ai gazdelor, dar şi în faza de atac, unde au excelat Maric, Pesic, Lázár şi Lupusavei. Sfertul patru a avut acelaşi aspect, oaspeţii dominând tactic jocul. Rezultatul final, 79-86, consemnează o victorie foarte preţioasă pentru echipa noastră, care va juca etapa viitoare pe teren propriu cu CS Otopeni. JB – G.N.

Sursa: bihon.ro
 

©Copyright 2011 Prin Oradea | TNB