Piata Bucuresti din Oradea reamenajata aproape complet

miercuri, 17 august 2011 0 comment
Lucrarile de reabilitare ale Pietii Bucuresti sunt in grafic, apropiindu-se de final.  Municipalitatea a demarat lucrarile in luna mai iar termenul de finalizare este luna septembrie.
Firma SC Drumuri Orasenesti SA a inceput lucrarile in Piata Bucuresti din Oradea incepand cu luna mai a anului curent. Lucrarile au constat in reabilitarea mai multor obiective aflate in piata de langa Gara Oradea. Pasajul subteran, giratia de la intersectia cu Strada Berzei, amenajarea statiei de taxi, amenajarea a 90 de locuri de parcare cu plata (2 ore), montarea stalpilor de iluminat ornamental si refacerea carosabilului sunt obiective deja finalizate.
Lucrarile continua in august cu executarea marcajelor rutiere, marcarea locurilor de parcare si cele de taxi precum si montarea a doua balustrade pe o lungime de 240 de metri chiar in fata garii, in dreptul liniilor de tramvai. Luna septembrie va marca finalizarea lucrarilor de reabilitare a Pietii Bucuresti, care au costat in total 2,5 milioane lei cu TVA inclus.
Sursa: bihon.ro
 

©Copyright 2011 Prin Oradea | TNB