Dezbatere publica: Piata Unirii incotro?!?!?

joi, 4 iulie 2013 1 comment

Toti oradenii interesati de soarta orasului sunt invitati, alaturi de profesionistii in domeniu, la o dezbatere despre proiectul de reamenajare propus pentru Piata Unirii. La întâlnire sunt aşteptaţi toţi orădenii interesaţi de felul în care va arăta centrul municipiului, participarea fiind liberă.

Cap de afiş la întâlnirea ce va avea loc vineri, de la ora 16:00, al Moszkva Cafe (str. Moscovei nr. 8) este arhitectul Horia Gavriş, chiar cel care a realizat, la comanda Primăriei, proiectul de reabilitare a Pieţei Unirii, contestat de o parte din orădeni, inclusiv specialişti în domeniu.

Alături de Gavriş, la dezbatere şi-au anunţat prezenţa arhitecţii Arnold Macalik, Dan Clinci (ambii din Cluj), Emodi Tamas (cel care a realizat primul proiect de reabilitare a Pieţei, respins de Primărie), Szabo Anemari, dar şi criticul de artă Ramona Novicov. 

1 comment :

  • Anonim spunea...

    Dezbatere a fost interesante,dar şefii au lipsit.
    http://www.ebihoreanul.ro/stiri/ultima-or-31-1/piata-unirii-dezbatuta-la-moszkva-proiectul-propus-de-municipalitate-desfiintat-in-lipsa-initiatorilor--109202.html

 

©Copyright 2011 Prin Oradea | TNB