Gala Traficantului de Cultură Internaţional 21-24 Sept 2012

joi, 13 septembrie 2012 1 comment
Fundaţia Alternative România și Asociatia Culturala Experiment.Teatru.Clandestin organizează, în perioada 21 - 24 septembrie 2012, Gala Traficantului de Cultură Internaţional. Evenimentul va avea loc la fosta fabrică de blănuri Rovex din Oradea, Str. Griviței nr. 11.

GTCI 2012 își propune teatru, arte vizuale, carte, fotografie, film, laboratoare pe diverse teme, conferințe, forme artistice variate, mai mult sau mai puţin convenţionale în compania unor artiști din țară dar și internaționali, precum Andreea Bibiri, Simone Perinelli, Mike Godoroja, Dubase, Raluca Mara, Diana Oțet, Consuelo Mura, Ana Florea, Alexandra Gavrila, Acustimantico, Allan Dalla, Gabor Zsofi și mulți alții. Intrare pe bază de bilet sau de abonament. Costul unui bilet 15 lei/zi sau abonament de 4 zile, în valoare de 35 lei.
„O Gală a Artelor Fundamentale, o sărbătoare a celor care iubesc într-adevar  valorile culturale, o sărbătoare nu numai a artistului pentru spectator ci și a spectatorului pentru artist, participarea efectivă la această manifestare cu inima, sufletul și mintea.
GTCI este festivalul producţiilor de nişă, al experimentului şi experimentalului, al noilor formule şi răsturnări de convenţie sau, altfel spus, este piaţa de schimb a noutăţilor spectaculare. Festivalul  urmărește realizarea unor evenimente culturale în vederea atragerii tinerilor înspre cultură, artă şi tradiţie. Festivalul este de natură underground – manifest – alternativ, aici se întâlnesc atât artiști consacrați cât și debutanți.
Cum ajungem!

Vizualizare hartă mărită
Mai multe informatii...

1 comment :

  • Anonim spunea...

    Dupa cum se poate vedea si pe afis,evenimentul este organizat de Asociatia Culturala Experiment.Teatru.Clandestin si de Fundatia Alternative.

 

©Copyright 2011 Prin Oradea | TNB