“Cupa Cartierelor” readuce sportul in viata oradenilor

joi, 16 august 2012 0 comment
In perioada 20-30 august, in Oradea va avea loc Cupa Cartierelor – un campionat de fotbal organizat cu ajutorul finantarii de 5.000 de euro castigata in luna iulie in competitia “Orasul tau”.

Asociatia Almas Group, initiatoarea proiectului, considera ca sportul ar trebui sa faca parte din viata oradenilor. De ce? Pentru ca i-ar ajuta sa previna nenumarate probleme de sanatate, ar contribui la buna lor dispozitie si la "dezvoltarea fizica si intelectuala a fiecaruia", dupa cum bine spune Eugen Tuduc, reprezentantul asociatiei Almas Group.

Scopul acestui proiect  este de a implica cetatenii Oradei intr-un campionat de fotbal in luna august. Campionatul se va desfasura in perioada 20-30 august, iar in competitie se pot inscrie echipe de 6 jucatori si 4 rezerve. Finala va avea loc la sfarsitul lunii, pe 30 august.
Campionii Cupei vor fi premiati cu o deplasare la Bucuresti, participand la meciul Romania-Andorra din preliminariile Campionatului Mondial de Fotbal. Competitia va fi dublata de o campanie de informare cu privire la numeroasele beneficii ale sportului, implementata la nivel local.

Contact:
Tel: 0758500894
E-mail: almas.association@gmail.com
Persoana de contact: Tuduc Eugen,
mail: tuduc.eugen@yahoo.com, 
tel: 0745375792

 

©Copyright 2011 Prin Oradea | TNB