Sunt impotriva “orgiei” masacrului de la Balc

vineri, 20 ianuarie 2012 0 comment
Sunt impotriva “orgie” anuale de la Balc si nu sunt singurul. Este incredibil ce se intampla anual la Balc, aproximativ 100 de mistreti impuscati, o adevarata "orgie animala" realizata de catre un grup de persoana cărora le face plăcere sa ucida si sa vada animalul însângerat.
Vanatoarea de la Balc este o practica medievala, imorala si cruda, afirma Carmen ARSENE, vicepresedinte Federatia Nationala pentru Protectia Animalelor (FNPA).

Masacrul de la Balc sau "orgia" de la Balc, cum vreti voi sa-i spuneti este organizat anual de omul de afaceri Ion Ţiriac, criminalul de mistreti, la acest masacru sunt invitati oameni bogati ai lumii.
Imi pare rau dar trebuie sa implic si politica, Ordonanța de Guvern 81/2004 (legea 486/2004), fabricată în interes propriu de către un politician, mare vanator al României, da posibilitatea înființării unor crescătorii / complexuri cu unicul stop ca animalele sa fie “recoltate”. În conformitate însă cu Legea 205/2004 modificată și completată prin legea 9/2008, “practicarea tirului pe animale domestice sau captive” este interzisă și reprezintă infracțiune ce se pedepsește cu închisoare sau cu amendă penală și confiscarea animalelor.
Modul în care o parte din televiziuni prezinta masacrul de la Balc este sfidător şi imoral. Niciunde în lumea civilizata un asemenea carnagiu nu este glorificat precum se întamplă în România.

Condamnam vehement aceasta practica primitiva si chem cetatenii Romaniei sa protesteze impotriva imoralitatii si cruzimii, sa oprim acest masacru sangeros.
 

©Copyright 2011 Prin Oradea | TNB