Actiune caritabila de Mos Niculae organizata de CSM Oradea si suporterii

luni, 3 decembrie 2012 0 comment
Baschetbaliştii de la CSM Oradea şi suporterii liderului Ligii Naţionale de baschet masculin organizeaza o acțiunea caritabilă de Moș Nicolae.
Care vor să facă o surpriză copiilor care frecventează grupele din cadrul Centrului Şcolar de Educaţie Incluzivă (CSEI) Cristal Oradea. Astfel, la meciul de miercuri de pe teren propriu, cu BC Mureş Târgu Mureş, Clubul CSM Oradea, membrii Galeriei CSM Oradea şi îndrăgitul Leone (mascota echipei) organizează o colectă pentru copii.

Dragi orădeni, vă rugăm să sprijiniţi această iniţiativă şi să aduceţi cu dumneavoastră, la meci, o hăinuță, un puzzle sau o carte, lucruri ce le-ar aduce bucurie şi multe zâmbete. Împreună putem face un gest frumos pentru aceşti copii. Vă mulţumim.

Mai multe informații despre copiii cărora le este destinată această acțiune:

În Ajun de Moş Nicolae, echipa noastră favorită susţine un meci important, acasă. Sperăm să primim un cadou frumos în acea seară, victoria. Apoi, vom merge acasă, vom găsi în ghetuţe cadoul de la Moşu’ şi asta ar însemna o seară frumoasă şi fericită. Însă pentru copilaşii de la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă „Cristal” Oradea, această seară nu ar fi la fel de frumoasă…

CSEI Cristal Oradea a fost înfiinţat în 2012 şi cuprinde mai multe instituţii (fosta Grădiniţă de Ambliopi şi grupele integrate la Grădiniţele 20, 52, 54) care sunt frecventate de copii cu deficienţe senzoriale, mintale şi asociate, deficienţe locomotorii, sindrom Down şi autism. Sunt în jur de 100 de copii proveniţi din familii, dar şi instituţionalizaţi.

Partida CSM Oradea - BC Mureş Târgu Mureş se va disputa miercuri, 5 decembrie, de la ora 19.15, la Arena Antonio Alexe.
 

©Copyright 2011 Prin Oradea | TNB